2019. június 17., hétfő - Laura
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján - Rendőrkézen a dohánybolt betörők(videóval)

Salgótarján - Rendőrkézen a dohánybolt betörők(videóval)


A helyi körzeti megbízottak és a salgótarjáni nyomozók közös munkája eredményeként rövid időn belül beazonosították és elfogták a két férfit és fiatalkorú társukat.

bilincs11

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. január 25-én reggel érkezett két bejelentés, miszerint egy ipolytarnóci és egy salgótarjáni dohányboltba ismeretlen személyek betörtek.


A helyi körzeti megbízottak és a salgótarjáni nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként megállapítást nyert, hogy a bűncselekmények elkövetésével egy 30 éves és egy 20 éves ipolytarnóci férfi, valamint 16 éves fiú társuk gyanúsítható megalapozottan.

A jelenlegi adatok alapján a gyanúsítottak 2018. január 25-én 2 óra 45 perc körül Salgótarjánban a dohánybolt ablakát betörték, majd az épületet átkutatták és onnan több cigarettát és egy pénzkazettát tulajdonítottak el. A három férfi, mivel nem talált pénzt a kazettában, azt a helyszín közelében hátrahagyta.

Még ugyanezen az éjszakán a 30 éves férfi és társai Ipolytarnócon, az egyik dohánybolt ajtaját is kifeszítették és az épületből nagy értékű dohányárut és nagy összegű készpénzt lopott el.

A rendőrök a két férfit és a 16 éves fiút 2018. február 15-én elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, 1 rendbeli lopás bűntett és 1 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.Forrás: Police.hu


2018-02-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite