2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRendőrkézen a karancsvölgyi betörők

Rendőrkézen a karancsvölgyi betörők


Elfogták azt a négy elkövetőt, akik 2013 év október és novemberében, valamint 2014 év januárjában kerítésen átmászva jutottak be ingatlanokba Karancslapujtőn és Karancsalján.

rendbt

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. Béla 22 éves, F. Kornél 19 éves és P. Zsolt 24 éves karancsaljai, valamint Sz. András 19 éves karancslapujtői lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint P. Zsolt 2014. január 1-jére virradóra egy karancsaljai ingatlan melléképülete és pincehelyisége ajtaját befeszítette, majd a helyiségekből különböző műszaki cikkeket, mobiltelefonokat, arany és ezüst ékszert, valamint készpénzt tulajdonított el.

A nyomozás során adatok merültek fel arra, hogy P. Zsolt és társai, Sz. András és F. Béla 2013. év október 17-ét megelőzően egy karancslapujtői telekre hasonló módszerrel bemenve egy zárt kamrát törtek fel és onnan használati tárgyakat, kábeleket és különböző barkácsgépet tulajdonítottak el. 2013 novemberében F. Béla és F. Kornél Karancslapujtőn és Karancsalján további négy lakásba hatolt be, és innen rézkábelt és különböző kéziszerszámot tulajdonítottak el.

A széles körű adatgyűjtés során a nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Béla és társai, akiket a rendőrök 2014. február 13-án elfogtak és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállítottak. Az ügyben megtartott házkutatásokon a rendőrök részben lefoglalták az eltulajdonított értékek egy részét. A nyomozók a gyanúsítottakat kihallgatásukat követően őrizetbe vették.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

 

 

2014-02-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite