2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRendőrkézen a mátraverebélyi drogdíler

Rendőrkézen a mátraverebélyi drogdíler


A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 65 éves mátraverebélyi, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves gyöngyöspatai és egy 24 éves karancssági lakos ellen - tájékoztatta a rendőrség a Nógrád24.hu-t.

drogdillernograd0717


A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei 2015. március 1-jén az esti órákban Mátraverebély belterületén vonták ellenőrzés alá a 24 éves karancssági férfit. Ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök alufóliába csomagolt növényi törmeléket, továbbá nejlon tasakba csomagolt fehér színű port találtak meg és foglaltak le. Szintén Mátraverebély belterületén ellenőrizték 2015. március 14-én 12 óra 30 perc körüli időben a rendőrök azt 21 éves gyöngyöspatai férfit, akinek ruházatátvizsgálása során növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le.


A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alapján a két férfitól lefoglalt növényi törmelék, továbbá a fehér színű kristályos por kábítószernek minősül. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként megállapítást nyert, hogy a gyanúsítottak a lefoglalt kábítószert a 65 éves gyanúsítottól vásárolták, akit a rendőrök 2015. július 16-án elfogtak és előállítottak. A férfi lakásán megtartott házkutatáson a rendőrök kábítószer adagonkénti csomagolásához szükséges tárgyakat foglaltak le.


A 65 éves férfit a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen, társai szabadlábon védekeznek.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-07-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite