2020. május 27., szerda - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRendőrnap Nógrád megyében

Rendőrnap Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. április 23-án rendezte meg lövészeti és főzőversenyét.

rendornap

Szent György Nap alkalmából a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. április 23-án a sóshartyáni lőtéren rendezte meg a már hagyománnyá vált lövészeti és főzőversenyét, melyre a társszervek képviselőit is meghívták.

A pisztolylövészeti versenyen a Nógrád Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság csapata is összemérhette tudását a rendőrökével. A megmérettetésen a rendőr-főkapitányság bűnügyi és rendészeti szerve mellett, a hat rendőrkapitányság is indított csapatot. A főzőversenyen a rendőrök, tűzoltók és vámosok készítettek egy-egy főételt, melyet a zsűri pontozott.

A pisztolylövészet első helyezését a Balassagyarmati Rendőrkapitányság három fős csapata érte el. A második helyezést a Szécsényi Rendőrkapitányság csapata, míg a harmadik helyezést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának lövészei nyerték el.

A főzőverseny kilenc csapata sok-sok kulináris különlegességet tálalt fel a zsűri tagjainak. A szoros mérkőzésben a Bűnügyi Igazgatóság csapatának sikerült az első helyezést elérni a rendkívül finomra sikerült betyárgulyással. A zsűri tagjai a második helyezést a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság csapatának adták a különösen ízletes Szigetbecsei marharaguért, míg a harmadik helyezést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatósága csapatának ítélték meg, akik Ördöglángost készítettek. A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata a különdíjat hozhatta el a vörösboros pörköltért.

A reggel héttől a déli órákig tartó kevergetés meghozta a várt eredményt. A csapatok tagjai és a rendezvény meghívott vendégei is megkóstolhatták az ott készült finomságokat.


Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-04-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite