2019. június 24., hétfő - Iván
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRengeteg baleset történt Nógrád megye útjain

Rengeteg baleset történt Nógrád megye útjain


Az elmúlt 24 órában a rendőrök a megye területén három személyi sérüléssel és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd1031


Egy 57 éves férfi közlekedett személygépkocsijával 2017. október 30-án 6 óra 50 perckor Salgótarjánban, a Medves körúton, amikor az egyik kereszteződésben az úttestre lépő 67 éves férfit a járművel elütötte. A baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.


Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján 9 órakor egy 21 éves férfi személygépkocsival haladt a 2122-es számú úton Szécsény irányából Nagylóc irányába, amikor egy emelkedős jobbra ívelő útkanyarulatban a járműve az úttesten megcsúszott, a jobb oldali útpadkára, majd a vízelvezető árokba hajtott, ahol egy fának ütközött, a szántóföldön megállt. A rendőrséget nem értesítették, a jármű vezetőjét - aki a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett - a hozzátartozók kórházba, a gépjárművet garázsba szállították.


Balassagyarmat irányából Őrhalom felé közlekedett a 22-es számú főúton 23 óra 15 perckor egy 25 éves férfi személygépkocsival, amikor egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve a járműve megcsúszott és a vízelvezető árok melletti fának ütközött. A baleset következtében a járműben utazó nő könnyű sérülést szenvedett.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek körülményeit vizsgálja. Az elmúlt 24 órában a megyében további három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

Forrás: POLICE

2017-10-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite