2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRengeteg baleset volt Nógrád megyében

Rengeteg baleset volt Nógrád megyében


Nógrád megyében az elmúlt négy napon nyolcan sérültek meg közúti közlekedési baleset során - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a NÓGRÁD24.hu-val.

balesetnograd08022021

Fotó: police.hu


Egy 42 éves férfi közlekedett tehergépkocsival 2021. július 29-én 11 óra 30 perc körül Salgótarján belterületén, a Salgó úton, amikor a telephelyről történő kikanyarodása során a tehergépkocsi elejével egy kerékpárost elsodort, aki ennek következtében megsérült.


Ugyanezen a napon 12 óra körül egy mezőgazdasági vontatóból és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel sodort el egy 39 éves férfi az Egyházasdengeleg és Héhalom közötti útszakaszon egy kerékpárral közlekedő nőt. A kerékpáros a baleset következtében megsérült.


Kerékpárral ütközött neki egy személygépkocsinak egy 57 éves férfi július 30-án 13 óra körül Kisterenye belterületén, amelynek következtében megsérült.


Egyházasdengeleg felől Héhalom irányába haladt személygépkocsival egy 19 éves férfi 21 óra 45 perckor, amikor az úttest melletti bokros területről egy őz ugrott a jármű elé. A sofőr azért, hogy az ütközést elkerülje a gépkocsi kormányát elrántotta, a járművel az úttestről lesodródott, és egy fát kitörve a füves területen állt meg. A férfi a baleset során megsérült.


Egy 49 éves férfi ütközött neki személygépkocsival július 31-én 21 óra körül Szalmatercs belterületén az út szélén parkoló gépjárműnek, majd a járművel tovább haladt, és az abból kiszálló sofőrt elütötte, aki ennek következtében megsérült. A 49 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést mutatott.


Salgótarján irányából Karancsalja felé közlekedett gépkocsival augusztus 1-jén 5 óra 45 perckor egy 18 éves férfi, amikor a vizes úttesten a járművel megcsúszott, és a szemközti forgalmi sávba áttérve a bal oldali árokba borult. A balesetben két utas sérült meg.


Egy 32 éves nő haladt személygépkocsival Salgótarján belterületén, az Ötvözetgyár úton 23 óra 50 perckor, amikor az úttestről lehaladt, a betonkerítésnek ütközött. A baleset következtében a sofőr megsérült.


A rendőrök az elmúlt négy napon további öt anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

 

Forrás: POLICE

2021-08-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite