2020. szeptember 25., péntek - Eufrozina
Keresés a tartalomban
TechnikaReszkess Facebook! Jön a Google+ (Videót Tartalmazó Írás)

Reszkess Facebook! Jön a Google+ (Videót Tartalmazó Írás)

Hamarosan érkezik a Google+ ami nem más mint a cég új Facebook és Twitter konkurense.

googleplusz

Rengetegen élik mindennapjaikat online környezetben. Sokan a szobából sem mozdulnak ki, Facebookon követik az eseményeket. Innen értesülnek a hírekről, ismerőseik családi állapotáról, itt csevegnek velük és osztják meg minden gondolataikat.

Gondoljunk csak vissza a régen olyannyira népszerű myvip vagy iwiw profilunkra. Képeket, videókat és zenéket töltöttük fel, folyamatosan figyeltük barátaink állapotát, és egyszer csak jött a Facebook. Minden megváltozott.

Az új közösségi oldal megjelenését követően a fent említett oldalak látogatottsága több mint a felére csökkent és rengetegen vannak akik szinte már egyáltalán nem látogatják korábbi közösségi oldalaikat mondván a Facebookon úgy is minden megtalálható egy helyen.

Google+

- Az oldal természetesen együtt működik a Google cég összes többi szolgáltatásával, így bátran kijelenthetjük -az oldal alapjai már korábban megvoltak viszont most kibővítették új megoldásokkal.

Mit kapunk?

- Üzenőfal, hírcsatornák, felhasználói profil, létrehozhatók csoportok, közösségi csevegési lehetőség (akár videóval), fotómegosztás, tetszetős dizájn.

Az így elkészült oldal igencsak megszorongathatja majd a Facebookot, a Twittert, de akár a Microsoft által nemrég hatalmas összegért felvásárolt Skype-ot is.

Természetesen minden funkciót elérünk majd mobilról is, androidos készülékekről például biztosan, de erős a gyanúnk, hogy a többi népszerű platform sem marad majd ki.

Az alábbi videón megtekinthetjük a jelenleg még csak „teszt verzióban" futó oldal főbb szolgáltatásait:

 

Az új közösségi portál a következő linkre kattintva elérhető:

Google+

 

HÍR PORT 24 / Remenár János

 

2011-06-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite