2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRobbanás egy bátonyterenyei lakásban - egy sérült + VIDEO

Robbanás egy bátonyterenyei lakásban - egy sérült


Robbanás történt szerdán Bátonyterenyén egy háromszintes ház második emeleti lakásában.


robbanas_ligetutbt


A rendőrség még nem adott tájékoztatást a balesetről. Az MTI a helyszínen úgy értesült, hogy a Liget út 24. számú épület érintett lakásában egy férfi könnyebben sérült meg. Mentőhelikopter is érkezett, de a szemtanúk szerint nem vitt el senkit. Az MTI tudósítója kora este azt látta, hogy nagy a tömeg a Liget úton, a robbanás hírére érkező ismerősök, rokonok, kíváncsiskodók között ott vannak a sérült ház, valamint a szomszéd épület lakói is.

 

robbanas_ligetutbt001


Az utcafront felől hiányzik a lakás fala, a leszakadt erkély fölött bútorokat, konvektort, a kiszakadt ablakot látni. A ház előtti területet és a járdát üvegcserepek borítják. A szűk utcában villogó lámpás tűzoltóautók, mentő, rendőrautók, helyszínelők sorakoznak, a ház közeléből rendőrök tessékelik vissza az embereket a lezárt területen kívülre.

 


Az egyik rendőrségi autóból hangosbeszélőn arról tájékoztatták az embereket, hogy a 22. és 24. számú házak lakói egy tűzoltóval felmehetnek a lakásba, hogy bezárják, gyógyszert vagy bármilyen tárgyat hozzanak le.

Nagy-Majdon József (Fidesz), Bátonyterenye polgármestere az MTI-nek azt mondta: az este folyamán is tart annak felmérése, hogy hány lakónak van szüksége segítségre. Négy üres lakásban akár hosszabb távon is el tudják helyezni a rászorulókat, de ha kell, az önkormányzat további szükséglakásokat is biztosít, egy helyi vállalkozó pedig ingyenesen ajánlotta fel fogadója szobáit.


A balesetről a rendőrség és a katasztrófavédelem késő estére ígér hivatalos tájékoztatást.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

Fotó: Zimmermann Norbert

2012-04-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite