2019. április 21., - Konrád
Keresés a tartalomban
ItthonRobbanás történt egy szombathelyi üzemben, ketten súlyosan megsérültek

Robbanás történt egy szombathelyi üzemben, ketten súlyosan megsérültek


Ketten is súlyosan megsérültek, amikor szerdán este robbanás történt egy szombathelyi üzemben. A balesethez sem a mentőket, sem a katasztrófavédelmet nem hívták ki, a rendőrséget a szombathelyi Markusovszky Kórház értesítette, ahová a sérülteket bevitték - írta a vaol.hu internetes portál.

tűzoltók

Információik szerint a robbanás a Lovas utcai ipartelepen egy irodakellékek újrahasznosításával foglalkozó, budapesti székhelyű, egyébként felszámolás alatt álló cég telephelyén történt, ahol egy gép robbanhatott fel.

Nagy Lajos, a Markusovszky Kórház főigazgatója a hírportálnak azt mondta, hogy két égési sérültet vittek be hozzájuk az üzemből. Egyiküket azonnal Győrbe szállították, mivel légúti égési sérülése van, speciális ellátásra szorul. A másik - Szombathelyen ápolt - férfi állapota kielégítő.

A Vaol.hu először úgy értesült, hogy a balesetben hárman sérültek meg, de a kórház főigazgatója csak két sérültről tudott.

Magyar Csaba, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság alezredese az MTI-nek megerősítette: ők a rendőrség hívására érkeztek a helyszínre, műveleti szolgálatuk vonult ki, megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kazmar Enikő is csak annyit tudott mondani az MTI-nek, hogy vizsgálják a baleset körülményeit.

 

Forrás: MTI/ Nógrád24

 

 

 

2015-06-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite