2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
ItthonRod Stewart énekel este az 56-osok terén

Rod Stewart énekel este az 56-osok terén


Kilenc kamion szállította Rod Stewart és zenekara több mint kilenc tonna súlyú koncertfelszerelését. A színpad mögötti backstage-ben egy valóságos várost (öltözőket, éttermeket és egyéb helyiségeket) építettek fel.

Rod Stewart


Több százezer emberre számítanak a szervezők a T-Mobile hagyományos nyári ingyenes Kapcsolat koncertjén: ma este a skót rocksztár, Rod Stewart lép fel az 56-osok terén, és nagy slágerei mellett bemutatja tavaly megjelent Soulbook című lemezének anyagát is.


A 65 éves, Grammy-díjas skót énekes eddig 250 millió lemezt adott el és ezzel minden idők egyik legkiemelkedőbb előadója, olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Sailing, a Baby Jane, a Da Ya Think IÍm Sexy, a Rhythm of My Heart, a Have I Told You Lately vagy a YouÍre In My Heart.


A szervezők tájékoztatása szerint Budapestre kilenc kamion szállította Rod Stewart és zenekara több mint kilenc tonna súlyú koncertfelszerelését, és csaknem ezer ember dolgozott-dolgozik a koncert megvalósulásán. A színpad mögötti backstage-ben egy valóságos várost (öltözőket, éttermeket és egyéb helyiségeket) építettek fel az 56-osok terén, az énekest többek között állandó szakács, öltöztető, gitárhangoló kíséri a turnén.


A ma esti koncerten a kivetítők kép- és hangminőségét különleges delay-tornyok segítik, így egészen a Hősök teréig élvezhető lesz az előadás. A képi díszlet a zenekar mögötti 150 négyzetméteres kivetítőkön tárul a közönség elé.


A 18 órakor kezdődő koncerten a sztár előtt bemelegítésképpen Oláh Ibolya, Gáspár Laci, Tóth Gabi, Molnár Ferenc Caramel és Király Viktor lép fel a húsztagú Modern Art Orchestra kíséretével.
A Kapcsolat koncert miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) forgalomkorlátozásokat vezetett be Budapesten, a Hősök terén, a Felvonulási téren és a Műcsarnok mögötti átkötő úton.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2010-06-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite