2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
ItthonRogán: nem puhult fel a bankmentő csomag

Rogán: nem puhult fel a bankmentő csomag


Rogán AntalMind a 800 ezer lakáshitelesnek érdemi segítséget jelent a Kósa Lajossal, a Fidesz ügyvezető alelnökével jegyzett bankmentő csomag - mondta a Belváros polgármestere a köztévében.


Demszky Gábor főpolgármesterként nem volt partner a rendteremtésben, Tarlós Istvánnak azonban egész más fogalma van a rendről - jelentette ki a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában Rogán Antal, a Belváros polgármester.


Úgy vélte: az elmúlt húsz évben lepusztultak a közszolgáltatások, a köztereken pedig rendteremtésre lenne szükség.
Annak kapcsán, hogy sokan azt róják fel, kerülete eladósodott, Rogán elmondta: csak beruházási hitelt vettek fel, működési hitelt egyáltalán nem, és tudomása szerint ezzel az V. kerület az önkormányzatok között egyedülálló.


Megerősítette: támogatja, hogy a Belvárosban egy új városközpont jöjjön létre, de ennek mikéntjéről az Országos Tervtanács dönt. Pont azért utalták a döntést oda, hogy ne vádolhassák mutyizással a kerületet - érvelt Rogán, hangsúlyozva: szeretné, ha a város lepusztult részei megújulnának. Azok szavaztak rá, akik változást akartak - érvelt a fideszes politikus.


A Kósa Lajossal, a Fidesz ügyvezető alelnökével jegyzett bankmentő csomag kapcsán kiemelte: az szerinte mind a 800 ezer lakáshitelesnek érdemi segítséget jelent. Egyben leszögezte: a csomag változatlan, nem igaz, hogy az egyeztetések során felpuhult, mindössze a tiszta lappal indulás került ki belőle.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-10-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite