2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
BulvárRokkantkártyával parkol Liptai Claudia

Rokkantkártyával parkol Liptai Claudia


Liptai KlaudiaRokkantigazolvánnyal parkolt Liptai Claudia - erről árulkodnak a Blikk fotói. A bulvárlap szerint nem volt mozgássérült a színésznővel. Márpedig, ha jogtalanul használta az okmányt, az közokirat-hamisításnak minősül, és akár 3 év börtönnel is büntethető.


Érvényes parkolójegy helyett egy rokkantigazolványt biggyesztett ki autója szélvédője mögé Liptai Claudia - derül ki a bulvárlap birtokába jutott fényképekből.


A képek a fővárosi, VI. kerületi Centrál Színház előtt, a Révay utcában készültek április 13-án este fél tízkor: nem sokkal azelőtt ért véget a színházban a Pletykafészek című darab, amelyben a műsorvezető-színésznő játssza az egyik főszerepet. Az előadás végén Claudia egyedül hajtott el a helyszínről, ahol akkor már órák óta parkolnia kellett. Az előadás ugyanis este hétkor kezdődött, a színészeknek pedig már jóval a kezdés előtt meg kell érkezniük az öltözőbe. Parkoló díjat a színház utcájában este nyolcig kell fizetni, óránként 400 forintot.


A mozgássérültparkolókártyát csak akkor szabad használni, ha az autóban utasként vagy vezetőként benne ül az a személy, akinek a nevére szól az igazolvány. A kísérő nem használhatja a parkoló igazolványt, ha nincs vele annak tulajdonosa.


Ha valaki valótlan tartalmú hivatalos okmányt jogtalanul használ fel, az közokirat-hamisításnak minősül, és akár hároméves börtönbüntetést is vonhat maga után - mondta a lapnak Kamarás Péter ügyvéd.


Liptai Claudia a Blikknek azt üzente: nem kíván nyilatkozni az ügyben.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2011-04-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite