2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRokonától ellopta, majd eljátszotta a pénzt

Rokonától ellopta, majd eljátszotta a pénzt


tolvajCsaknem félmillió forintot lopott rokonától egy nő Salgótarjánban, majd a pénz egy részét nyerőautomatán játszotta el - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Nógrád24.hu-val. Dankóné Nagy Éva elmondta: a károsult egy 60 éves salgótarjáni férfi, aki befogadta a házába a 35 éves nőt és annak kiskorú gyerekét. A nő a nagyszoba szekrényéből lopta el segítője 450 ezer forintját. Az így szerzett pénzt elgépezte, illetve elköltötte - mondta a szóvivő.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytatott egy 60 éves salgótarjáni férfi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen lopás bűntette miatt. A feljelentés alapján a férfi családi házának nagyszobájában a szekrényben elhelyezett 450.000 Ft-ját 2010. október 15. és 2011. január 4. közötti időszakban ismeretlen tettes eltulajdonította.


A nyomozás során beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy a férfi az összeg eltulajdonításának időszakában házába befogadta egyik nő rokonát és annak kiskorú gyermekét. A nő a szekrényben kutatva az összeget megtalálta és azt eltulajdonította.


A 35 éves salgótarjáni nőt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte, valamint azt is, hogy az így szerzett pénzt pénznyerő automatával elgépezte, illetve családjával elköltötte.

 

Forrás: police.hu/Nógrád24.hu

2011-01-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite