2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeRossz nap virradt a betörőkre!

Rossz nap virradt a betörőkre!

2011. szeptember 27-én egy nap alatt két betörőt fogtak el a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság rendőrei. A reggeli órákban egy mátramindszenti nő kért rendőri segítséget betörés miatt.

betorok

A bejelentő tulajdonát képező lakóházhoz tartozó nyári konyhájáról feszítette le ismeretlen személy a lakatot és onnan két darab fejszét, 27 méter műanyag bevonatú alumínium csövet, szögeket és egyéb kézi szerszámokat tulajdonított el összesen 31.400 Ft értékben.

A rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 51 éves férfi gyanúsítható megalapozottan.

A délutáni órákban Mátranovákra hívták a rendőröket, mivel egy férfi lakásába tört be ismeretlen személy. A helyszínre érkező rendőrök gyorsan megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével ez esetben egy 53 éves máranováki férfi gyanúsítható megalapozottan.

A férfi a ház tulajdonosa távollétében egy kőműves kalapáccsal feszítette fel bejelentő lakásának ajtaját és oda így bejutva egy díszvázát, lakatot - a hozzá tartozó kulccsal -, és különféle élelmiszert, mintegy 2.000 Ft értékben vett magához és azzal távozott.

Mindkét férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a rendőrök, majd lopás miatt gyanúsítottkénti kihallgatásukra került sor.

A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a sértetteket ért kárjelentős része megtérült, mivel az eltulajdonított értékek lefoglalásra kerültek.

 

HÍR PORT 24

 

2011-09-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite