2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
ItthonRTL Klub: egy budai kórház vezetője lehet az óbudai savas támadó

RTL Klub: egy budai kórház vezetője lehet az óbudai savas támadó


Az RTL Klub információi szerint az egyik budai kórház főigazgatója volt az, aki egy hete kedden a III. kerületben durván bántalmazott, majd savval leöntött egy nőt.

bilicsketto


A kereskedelmi televízió esti hírműsorában azt közölte, a 43 éves férfit azóta a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
Az RTL Klub úgy tudja, a nős férfinak viszonya volt a nővel, aki azonban "komolyabb kapcsolatra vágyott"; a férfi rátámadt a nőre, "így próbálta meg jobb belátásra bírni".


A férfi a III. kerületi lakásban a nőt elkábította, megkínozta, a kezeit összekötözte, a derekát és a combját pedig valamilyen savval lelocsolta. Az így pokrócba csavart, sokkos állapotú nőre volt férje talált rá. A televízió úgy tudja, a férfi megpróbálta rablásnak álcázni a támadást, ezért néhány dolgot el is vitt a lakásból.


Az RTL Klubbal a rendőrség azt közölte, a III. kerületi rendőrkapitányság nyomozói a bejelentés után hat órán belül elfogták és előállították a gyanúsítottat. A férfi előbb tagadta a bűncselekmény elkövetését, de a rendőrség az időközben beszerzett bizonyítékok alapján kétséget kizáróan megállapította, hogy ő volt az elkövető.


Az esetről a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, hogy III. kerületi rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - fogva tartása mellett - eljárást folytat Dr. B. Krisztián 43 éves budaörsi lakos ellen.
A rendőrség adatai szerint a gyanúsított március 12-én a III. kerületi San Marco utca egyik lakásában brutális módon bántalmazott egy nőt, "védekezésre képtelen állapotba helyezte", majd a lakásból különböző értékeket vitt el. A bűncselekmény következtében a sértett súlyos sérüléseket szenvedett.


Közölték, a büntetőeljárás során beszerzett bizonyítékok alapján a III. kerületi rendőrkapitányság nyomozói kétséget kizáróan megállapították, hogy a bűncselekménnyel a sértett korábbi barátja, B. Krisztián megalapozottan gyanúsítható.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-03-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite