2019. június 27., csütörtök - László
Keresés a tartalomban
BulvárRubint Réka a tilos parkolását lefotózó Blikk-fotósra támadt

Rubint Réka a tilos parkolását lefotózó Blikk-fotósra támadt


Vitába keveredett a Blikk fotósával Rubint Réka, miután az lefotózta, hogy tilos helyen parkolt le autójával. A fitneszedző Facebook-oldalán méltatlan támadásnak állítja be a vele történteket.

Rubint Réka

Rubint Réka


Az útkereszteződéstől számított öt méteres zónát figyelmen kívül hagyva, közvetlenül a járda gyalogátkelőjét elállva parkolta le autóját Rubint Réka, a közismert fitneszedző - írja a Blikk. A lap esetleírása szerint az ugyancsak fitneszedző Schobert Norbert felesége az V. kerületi Zoltán utcába igyekezett, de nem talált parkolóhelyet, ezért egy olyan helyet választott az egyirányú utca végén, ahol már nem lehetne parkolni. Így Audi Quattrójával csaknem teljes szélességében elfoglalta a gyalogosok átkelőhelyét - írja a Blikk fotóval illusztrálva az esetet.


A Blikk azt írja, miután Rubint meglátta fotósukat, ordítva kérdőre vonta és azzal magyarázta a tiltott parkolást, hogy a kisgyerekével akart az általa felkeresett szalonhoz minél közelebb megállni, hogy bevigye. A lap szerint arra akarta rávenni a fotóst, hogy törölje az elkészült képeket, a memóriakártyát pedig kitépte a kezéből. A lap ettől függetlenül megjelentette a képeket. A fitneszedző az eset után Facebook-oldalán is írt az esetről, felháborítónak tartja a napilap eljárását és szerinte a fotósnak, aki ilyet tesz, nincs lelke.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

ezo_banner

HIRDETÉS

 

2012-06-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite