2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
BulvárSaját lemezt készít Szíj Melinda?

Saját lemezt készít Szíj Melinda?


Szíj Melinda03Bár 2011-et már régi munkahelyére visszatérve, munkagépek alkatrészeinek beszerzésével kezdte, hamarosan akár teli koncertnaptárral és saját lemezzel is büszkélkedhet Szíj Melinda, legalábbis a TV2 szóvivője szerint.


Koltay Tamás tájékoztatása szerint bár igazak a tegnapi sajtóhírek, amelyek szerint a Megasztár döntőse felkérések híján visszatért kereskedelmi ügyintézői állásába, de ez még nem jelenti azt, hogy hamarosan nem indulhat be zenei karrierje. "Jelenleg számos felkérés van egyeztetés alatt, így hamarosan zsúfolásig telhet a naptára" - mondta a szóvivő, majd hozzátette, Melinda akár egy lemezszerződéssel is gazdagodhat a közeljövőben.

"Több megasztáros, így Melinda iránt is komoly az érdeklődés a lemezkiadók részéről. Ha létrejönnek a megállapodások, örömmel beszámolunk a részletekről, azonban jelenleg a tárgyalási szakaszban vagyunk" - nyilatkozta a Napi Ásznak Koltay.
Melinda a tegnapi bulvársajtóban megjelent nyilatkozataiból az derül ki, hogy a győri családanya korábbi vonakodása ellenére szívesen próbálná ki magát a szórakoztatóiparban, de úgy érzi, kissé magára maradt terveivel a Megasztár után.


"A showbiznisz világa nekem nagyon bizonytalan, nincs mellettem senki, aki segítene kiigazodni benne, egyelőre felkéréseim sincsenek, pedig lenne kedvem hozzá" - mondta Szíj Melinda.

Visszatért a kombájnok közé a magyar Susan Boyle>>>


Forrás: Napi Ász/Bors/Blikk/HÍR PORT24

2011-01-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite