2019. június 24., hétfő - Iván
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarjánban a Fidesz-KNDP jelöltjei gyűjtötték össze először az ajánlásokat

Salgótarjánban a Fidesz-KNDP jelöltjei gyűjtötték össze először az ajánlásokat


Salgótarjánban a Fidesz-KNDP jelöltjei gyűjtötték össze először az ajánlásokat - közölte a Fidesz salgótarjáni szervezete kedden az MTI-vel.

Salgótarján


Közleményük szerint a Helyi Választási Irodán a városi Fidesz-KDNP jelöltjei nevében Salgótarjánban Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármesterjelölt elsőként vette át az induláshoz szükséges ajánló íveket hétfőn. Kedden reggel pedig szintén elsőként, hivatalnyitáskor le is adta a szükséges aláírások többszörösét - emelték ki.


Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester úgy nyilatkozott: az aláírásgyűjtést folytatják, továbbra is számítanak mindenkire. "Jelöltjeink és segítőink az elkövetkező hetekben minden salgótarjánit felkeresnek támogató aláírásokat gyűjtve, mert mindenki véleménye fontos számunkra" - idézte a polgármester szavait a helyi Fidesz közleménye. Az október 12-i önkormányzati választáson induló jelölteknek a jegyzők által meghatározott számú ajánlást kell összegyűjteniük ahhoz, hogy felkerülhessenek a szavazólapra.


Azok a jelöltek és jelölőszervezetek, amelyek múlt péntekig leadták igényüket az ajánlóívekre, legkorábban hétfő reggel munkakezdéskor vehették át az íveket, ezzel kezdetét vette a két hétig tartó az aláírásgyűjtés. A képviselő- és polgármester-jelölteknek szeptember 8-án 16 óráig kell összegyűjteniük az induláshoz szükséges érvényes ajánlásokat.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

Edvin Marton koncert

HIRDETÉS

2014-08-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite