2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarjánban egy fiatalkorú sorozatban bűnözött

Salgótarjánban egy fiatalkorú sorozatban bűnözött


bilincsbenMiskolci intézetből szökött meg az a fiatalkorú, aki sorozatban bűnözött Salgótarjánban. 2010. december 15-én az éjszakai órákban a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának szolgálatban lévő dolgozója Salgótarján központjában arra lett figyelmes, hogy az egyik főtéri pavilon oldalát ismeretlen személy megpróbálta kifeszíteni.


Az éppen fiatalkorú salgótarjáni tartózkodási helyű fiatalembert cselekménye közben a rendőr tetten érte, elfogta és a rendőrkapitányságra előállította, ahol lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatal férfi beismerő vallomást tett, melynek során elismerte, hogy a pavilonból különféle kozmetikai cikkeket akart eltulajdonítani és cselekményét be is fejezte volna, ha a rendőr nem éri tetten.


Az alapos és kitartó nyomozói munka során megállapítást nyert, hogy ugyanez a fiatalember tépte le egy hölgy válláról annak női táskáját 2010. december 15-én az esti órákban Salgótarján központjában a nyílt utcán, mellyel a helyszínről elszaladt. A fiatalember kihallgatása során ennek a bűncselekménynek az elkövetését is elismerte, valamint felderítésre került az is, hogy Salgótarján területén a közelmúltban több alkalmi lopást követett el iroda épületekből és különböző bekerített helyekről, melyek vizsgálata jelenleg folyamatban van.


A fiatal férfi előállítása során megállapították azt is, hogy gyermekvédelmi nevelés alatt áll, de a miskolci intézetből ahol ezidáig tartózkodott megszökött. A salgótarjáni lakásban előállításakor kiderült az is, hogy még két olyan társa tartózkodott ott, akiket szintén szökésük miatt kerestek. A rendőrkapitányságon a szükséges intézkedéseket ezzel kapcsolatban megtették.

 

Forrás: Police.hu/Nógrád24.hu

2010-12-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite