2019. június 27., csütörtök - László
Keresés a tartalomban
Önkormányzati választások 2010Salgótarjánban is elkezdődött a FIDESZ kampány

Salgótarjánban is elkezdődött a FIDESZ kampány


FenyvesiSoha ennyi ajánlószelvényt még nem gyűjtött Salgótarjánban a FIDESZ, mint most - kezdte sajtótájékoztatóját Fenyvesi Gábor, Nógrád Megye 1.sz választókerületének kampányfőnöke.

A mintegy 8000 kopogtatócédula rendkívül pozitív megerősítése a FIDESZ eddigi munkájának. Azonban ezzel nincs vége a teendőknek- mondta Fenyvesi Gábor, hiszen a választás még hátra van, ezért fontos, hogy mindenki menjen el szavazni.


Jól érezhető a kampány a plakátok kiragasztásában is. Tavasszal a párt igyekezett, hogy olyan plakátokat helyezzen ki, amelyek a kampány után könnyen eltávolíthatók, azonban az ellenfelek elindítottak egy vadplakátozást, súlyosan csúfítva ezzel a városképet. Sajnos ebben a FIDESZ-nek most is tartani kell a lépést, és elnézést kérnek ezért a városlakóktól.


A sajtótájékoztató harmadik pontja az etikai kódex témája volt. Elég erőszakos megkeresést kaptak az Agria Universitas egyesülettől. Ezzel kapcsolatban a párt véleménye az, hogy a választások tisztaságságát a megfelelő időben és a megfelelő helyen kell óvni. Jó példa erre 2006, amikor a Gyurcsány csapatnak kellett volna igazat mondania. Nem gondolom, mondta Fenyvesi, hogy egy etikai kódexet akkor kell aláírni, amikor az MSZP már a negyedik mocskolódó anyagot önti az emberekre. Bármit is írnánk alá fehér asztal mellett, azt úgy sem tartaná be az MSZP. Sem Székyné dr. Sztrémi Melindának sem a képviselőjelölteknek nincs szükségük etikai kódexre ahhoz, hogy a valóságot mondják el.


A médián keresztül értesültek arról, hogy a Polgári körök vitát kezdeményeznek a polgármesterjelöltekkel. „Ezzel a lehetőséggel nem kívánunk élni. Volt lehetőség négy éven keresztül a televízió nyilvánossága előtt a közgyűléseken megvitatni a város sorsát. - hangsúlyozta a kampányfőnök. "Nem szeretnénk Dóra Ottóval leülni, hiszen fölösleges. Ha a Polgári Kör szeretne nyilvánosságot biztosítani Dóa Ottónak, javaslom tartsanak tehetségkutatást, ahol az MSZP-s polgármesterjelölt rappelhet és a többiek is megmutathatják művészi képességeiket. Nincs olyan vitapartner, akivel érdemes lenne leülni.
Az a fontos, hogy mindenki menjen el szavazni"- zárta sajtótájékoztatóját Fenyvesi Gábor.

 nograd24.hu

2010-09-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite