2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarjánban is indít polgármester-jelöltet a Munkáspárt

Önkormányzat 2014 - Thürmer: munkásokat, dolgozókat az önkormányzatokba!


A Munkáspárt elnöke szerint a vasárnapi választásoknak az a tétjük, hogy a munkások, a dolgozó emberek, a baloldal képviselői bekerülnek-e az önkormányzatokba.

munkaspart

Thürmer Gyula kedden Debrecenben, sajtótájékoztatón azt mondta, a Munkáspárt az egyetlen baloldali párt ma Magyarországon, a többiek - név szerint említette az MSZP-t és a Demokratikus Koalíciót - "szégyent hoztak a baloldalra, elhagyták a baloldali értékeket".

A politikus közlése szerint a Munkáspárt erősebbé vált, a mostani önkormányzati választáson kétszer annyi jelöltet indítanak, mint négy évvel ezelőtt. Polgármesterjelöltjük van Debrecenben, Miskolcon, Salgótarjánban, Szolnokon és Budapest több kerületében, számos városban pedig kompenzációs listát állítottak - sorolta.

Ha a Munkáspárt ott lesz az önkormányzatokban, akkor ott lesz a baloldal, amelynek fő célja, hogy "teremtsünk együtt munkahelyeket" - mondta Thürmer Gyula, megjegyezve, hogy "a közmunka nem valóságos munka, azok pedig, akik külföldön vállalnak munkát, itthon munkanélküliek lennének".

Az ellenzéki párt elnöke azt ígérte, a Munkáspárt jobb életet teremtene annak a több mint hárommillió magyar embernek, akinek kilátástalan a helyzete.

Thürmer Gyula elmondta, pártja fontosnak tartja a helyi vállalkozók, mikrovállalkozások, kiskereskedők támogatását, a lakhatási esélyek javítását pedig a szociális bérlakásépítésben látják.

Reményét fejezte ki, hogy "ez a választás fordulópontot jelent". Mindenkit arra biztatott: menjenek el szavazni, "vegyék kézbe sorsuk alakítását, hogy biztos jövőt, megélhetést teremtsenek minden magyar ember számára".

Thürmer Gyula a Debrecen belvárosában tartott kitelepülésen bemutatta Varga Imre 34 éves gépkocsivezetőt, pártja debreceni polgármesterjelöltjét, valamint két önkormányzati képviselőjelöltjét.


Forrás: MTI/ Nógrád24

 

 

2014-10-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite