2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarjánban zárul az I. SuperCross-sorozat

Salgótarjánban zárul az I. SuperCross-sorozat


SuperCrossA Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület a tóstrandi SBTC-pálya környékén január 2-án rendezi a Motorex-Karancs Kupát, amely az öt rendező egyesület által életre keltett I. SuperCross-sorozat utolsó állomása lesz a 2010-2011-es „krosszos" szezonban.


Négy versenyző fordulhat be az új esztendőbe úgy, hogy már biztosan egy összetett győzelemért járó egyedi díjat vesz majd át Salgótarjánban. Az U19-es férfiaknál Fenyvesi Péter (X2S - Kona Team Ironclad) rendelkezik behozhatatlan előnnyel. A hölgyeknél Dósa Eszter (Vitalitás SE) is mindenkitől látótávolságon kívül helyezkedik el csakúgy, mint Pálmai Zsolt (Hotel Yacht Club KSE) a hobbi férfi felnőtt kategóriában. A master 2-eseknél a sorozat végére igen szoros lett az összetett, de Kolb Tamást (Blue Scorpions MC) már nem tudják behozni az üldözők. A dobogó további helyezései itt is nyitottak még, máshol pedig még a bajnoki címre is többen pályázhatnak, így elég kiélezett küzdelem várható a két legnépesebb kategóriában, az elit férfi felnőttek és a master 1-esek között.


A pályán közel 30 cm friss hó található, melyet a szervezők próbálnak eltüntetni. A már jól megszokott, mintegy 2 kilométeres körben egy rövidebb emelkedő, egy dupla palánk akadály és egy szimpla palánk - útrézsűn felfutás kombináció nehezíti majd a versenyzők dolgát. A helyszínen a szervezők fürdési, kerékpármosási- és olajozási lehetőséget is biztosítanak. Az ötödik, záró forduló futamaira 11 órától kerül sor, a délutáni eredményhirdetést a sorozat összetett eredményeinek kihirdetése követi.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-12-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite