2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján: Egyedi tehetségek a sokszínű művészetek világában

Salgótarján: Egyedi tehetségek a sokszínű művészetek világában

2015. november 16-21. között kerül sor a Gyermekek Jogainak Hete programsorozatra Salgótarjánban, melynek mottója: „Egyedi tehetségek a sokszínű művészetek világában".

sajtotajekoztatost

November 10-én a városházán Dániel Zoltán ifjúsági ügyekért is felelős alpolgármester tájékoztatta a sajtó képviselőit a tervezett rendezvényekről. Mint mondta, a város immár tizenkilencedik alkalommal kapcsolódik az országos akcióhoz, s ezúttal is programok sokaságát kínálja a fiataloknak.

A két kiemelt helyszín a Balassi Bálint Megyei Könyvtár és a Dornyay Béla Múzeum lesz. A közösségi foglalkozásokra előzetes bejelentkezés szükséges. Az ehhez szükséges telefonos elérhetőségek a Gyermekek Jogainak Hete alkalmából megjelent programfüzetben - melyet a város minden oktatási intézményébe eljuttattak - található.

Az alpolgármester a sajtótájékoztatón kiemelte: a hagyományoknak megfelelően ezúttal is megtartják a fiatalok fogadóóráját. A november 17-én 13 órai kezdettel, a városháza Förster Kálmán termében sorra kerülő fórumon Dóra Ottó polgármester és Dániel Zoltán várja az érdeklődő diákokat.

A programsorozathoz kapcsolódóan november 20-án az Apolló Centrum konferencia termében pályaválasztási börzét tartanak középiskolásoknak, ahol a fiatalok meghallgathatják a Magyar Honvédség képviselőinek pályaorientációs tájékoztatóját is.

Forrás: Salgotarjan.hu/NOGRAD24

 

 

2015-11-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite