2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
ItthonSalgótarján – Elfogták a 20 éves betörőt

Hétvégi házakba tört be

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya együttműködve a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályával több rendbeli dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kezdeményezett eljárást M. András 20 éves salgótarjáni lakos ellen.

rendbt

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2012. november és 2013. február 21. közötti időben az egyik salgótarjáni hétvégi házas övezetben található víkendház ablakát benyomta és onnan különféle kézi szerszámokat és szórakoztató elektronikai cikkeket tulajdonított el összesen 60.000 Ft értékben.

A nyomozás során beszerzett további adatok alapján megállapítást nyert az is, hogy ugyanazon víkendházas övezetben 2012. december és 2013. február vége közötti időszakban még további öt sértett hétvégi házába hatolt be a férfi. Ennek során a gyanúsított a körbekerített telkek kertkapuját leemelte, a nyílászárókon lévő rácsot lefeszítette, és az ablakokat erőszakkal benyomta. A téli időjárás miatt csak ritkán látogatott hétvégi házakból így összesen 250.000 Ft értékű szerszámgépeket és műszaki cikket tulajdonított el.

A férfit a rendőrök elfogták, és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A személy a bűncselekmények elkövetését elismerte, a hatóság tagjai a házkutatások során az eltulajdonított értékek nagy részét lefoglalták.

 

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2013-04-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite