2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján - Előzetes letartóztatásban a besurranó

Salgótarján - Előzetes letartóztatásban a besurranó

 

A férfi 2013 szeptemberétől decemberéig Salgótarján és a Karancs völgyében több nyitott lakásba bement és onnan ékszereket, készpénzt és okiratokat tulajdonított el.

rendőrkocsi

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Olivér 34 éves karancslapujtői lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013.szeptember 28 és 2013. október 19. közötti időpontban Karancslapujtő községben egy ingatlanoz tartozó kerítésen átmászott, majd a lakóház garázsának nyitott ajtaján bement és egyik szobából arany ékszereket tulajdonított el.

Megállapítás nyert továbbá az is , hogy a férfi 2013.október 25-én a hajnali és délelőtti órákban Salgótarjánban még két lakásba is megkísérelt bejutni. Az egyik ingatlanból készpénzt tulajdonított el, míg a másik családi házban lakó sértett a gyanúsítottat cselekménye közben megzavarta, aki a helyszínről elmenekült. Továbbá november és december hónapokban Karancslapujtőn és Karancskesziben összesen kilenc lakásba hatolt be a férfi jogtalanul és onnan további aranyékszereket, készpénzt és okiratokat tulajdonított el. A bűncselekmények elkövetésével a férfi a sértetteknek mindösszesen közel egymillió forint kárt okozott. A betörési csoport nyomozói a széles körű adatgyűjtés adatai alapján R.Olivért elfogták és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították. A férfit gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vették, vele szemben a büntetőeljárás előzetes letartóztatása mellett folyamatban van.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

 

2014-02-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite