2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján: Fiatalok a városért

Salgótarján: Fiatalok a városért


Április közepétől - az alakuló üléstől kezdve - aktívan zajlik az élet a Salgótarjáni Ifjúsági Kerekasztal berkeiben. Nem egyesület, még csak nem is civil szervezet az ifjúsági kerekasztal, hanem egy olyan rendszeresen ülésező testület, mely a város fiataljainak ötletet, véleményeit, kezdeményezéseit gyűjti össze, és azt a városi önkormányzat is igyekszik az ifjúságot érintő döntéseiben hasznosítani.

salgotarjan_varoshaza

A hivatal részéről Dániel Zoltán ifjúsági ügyekért is felelős alpolgármester és Szolnoki-Takács Eszter, a társadalmi kapcsolatok referense vesz részt a Salgótarjáni Ifjúsági Kerekasztal munkájában. Az alakuló ülésen a város szinte minden általános és középiskolájának képviselői - az általános iskolásokkal pedagógusok is - megjelentek, s megbeszélték a testület további működésének részleteit, legfontosabb tennivalóit.

A májusi folytatásban az Apolló Centrum megnyitó ünnepségéhez kapcsolódóan mondták el véleményüket és javaslataikat a fiatalok - akik közül a hétvégi megnyitó-kavalkádon Dóra Ottó polgármestertől közülük vette át az ifjúsági és szórakoztató centrum kulcsát egy képviselőjük.

Hamarosan a júniusi testületi ülésükre is sor kerül. Ezen szeretnék kidolgozni azokat a szabadidős és sportolási lehetőségeket, melyet a nyári iskola szünidő folyamán kínálnak majd a város iskolásainak és minden érdeklődő fiatalnak.

 

Forrás: Salgotarjan.hu/ Nógrád24

 

 

2015-06-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite