2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján - Garázdát és fatolvajt fogtak el a rendőrök

Hírek Nógrád megyéből


Garázdát és fatolvajt fogtak el a salgótarjáni rendőrök.

rendbt

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. László 60 éves salgótarjáni lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. február 12-én 18 óra 55 perckor a salgótarjáni vasútállomáson hangos szóváltásba került három eddig ismeretlen fiatal személlyel, akiket egy késsel megfenyegetett. A fiatalok ezt látva az ajtón kimenekültek a váróteremből és ekkor a gyanúsított a személyek után rúgott, de a lábával a bejárati ajtó üvegét találta el, mely ennek következtében kitört.

A járőrök Cs. Lászlót a helyszín közelében elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították, vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Sz. Ádám 19 éves salgótarjáni lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a Sz. Ádám 2014. február 12-én 10 óra körüli időben egy magánszemély tulajdonában lévő salgótarjáni erdőrészből engedély nélkül akácfát vágott ki. A férfi az így kivágott fát gyalogosan a lakóhelyére akarta szállítani, miközben Salgótarján belterületén a járőrök tetten érték és a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók Sz. Ádámot gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított fát lefoglalták.


Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-02-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite