2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarjáni alkotás Fekete Dávid új klipje

Salgótarjáni alkotás Fekete Dávid új klipjeA napokban jelent meg Fekete Dávid, Bennünk él című új dala, melynek videoklipje, teljes mértékben salgótarjáni alkotás. A három perces, rendkívül látványos produkción, több művészeti ág elismert képviselői dolgoztak.

feketedavid

A zenei videóban - az új dal pop-musical jellegéből adódóan - egy monumentális színpadi produkció látható, 120 fős tánckar kíséretében. A táncmozdulatok a salgótarjáni Medalion Táncsport Egyesület többszörösen elismert koreográfusainak, Juhász Amarillának és Kéri Szabolcsnak a munkája, akik pedig előadják: Korponai Gréta és Földi Bálint. A fiatal táncosok korábban már több országos- és világversenyen is kiemelkedő eredményeket értek el.

A vizuális megjelenésért és a lenyűgöző látványért a Systron Digital Pictures felelt. A függetlenfilmes csapat, épp a közelmúltban tarolt legújabb kisjátékfilmjével, a C.R.A.S.H-961-el Magyarország filmfesztiváljain. Szalkai Péter, a klip rendezője elmondta: nagyon sok tapasztalatot tudtak korábbi filmjükből meríteni a videó elkészítéséhez. A forgatás, mindössze 2 napot vett igénybe: az egyik napon a "táncrevü"-t rögzítették - a koreográfusok felügyelete mellett - a másik forgatási napon pedig Fekete Dávidot.

Ezáltal nagyobb figyelmet tudtak fordítani külön-külön a táncra és az előadóművész mozdulataira. A nézők, így egy igazán értékes és kimunkált mozgóképes alkotást láthatnak.

A rendező továbbá kiemelte: különösen büszke a salgótarjáni művészek összehangolt csapatmunkájára és arra az erőfeszítésre, melyet együtt, egy közös célért tettek. Véleménye szerint ez teszi igazán különlegessé, egyedivé a videoklipet.

A videoklip elérhető itt:
http://www.youtube.com/watch?v=eQvE1KfjcXw
Sajtófotók:
http://www.davidlorcho.com/transport/Fekete_David_press/

Forrás: MTI/ÖS/ HÍR PORT24

 

 

2013-03-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite