2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarjáni lány az X-Faktorban

Salgótarjáni lány az X-Faktorban


Mosolyfakasztó szituációk és felfedezésre váró tehetségek lenyűgöző produkciója jellemezte az X-Faktor második válogató adását, amelyben feltűnt a salgótarjáni Molnár Melina is, akit a Nógrád megyei közönség a Nógrád Csillagaiból ismerhet.

Molnár Melina1

A produkciók sorát ezen az estén Hegyi Ákos nyitotta, aki hatalmas önbizalommal és lendülettel vágott neki a megmérettetésnek. A mentorokat megosztotta az egykori balett táncos előadása, aki rendhagyó - Geszti Péter szerint kissé idegesítő - stílusával végül három-egy arányban a Táborban is bizonyíthat.

A második válogatóban feltűnt a salgótarjáni Molnár Melina, akit a Nógrád megyei közönség a Nógrád Csillagaiból már ismerhet. Érdekessége a dolognak, hogy a tavalyi X-Faktort is a Nógrád Csillagaiban feltűnt tehetség, Oláh Gergő nyerte. Vajon Molnár Melina meddig jut el az ország legnagyobb tehetségkutató műsorában? Az biztos, hogy Melinával találkozhatunk még az X-Faktor műsorában, hiszen tovább jutott a táborba.

Nem volt ilyen szerencsés Paál Tímea, aki egy Céline Dion számmal szerette volna lenyűgözni a ítészeket. A fiatal lánynak azonban mindez nem sikerült. Olyannyira nem, hogy Alföldi Róbert meg is kérte: ezentúl inkább csak hallgassa kedvenc előadója muzsikáját.

Füleki Dániel szinte mindent bevetett a továbbjutást jelentő igenek érdekében. A Honfoglalás című szám, Kozmix általi feldolgozását sajátos táncelemekkel fűszerezte, azonban előadása még így sem nyerte el Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Geszti Péter és Szikora Róbert tetszését.

A számtalan énekesjelölt meghallgatása a mentoroknak is igazi kihívás, így nem csoda, ha olykor náluk is elpattan egy húr. Ez történt akkor is, amikor Kiss Alexandra színpadra lépett. Egy nevetőgörcs söpört végig a mentorok között, melynek elindítója Szikora Róbert volt. A mentorok derültsége azonban nem befolyásolta a produkció minőségét, mely csak négy nemet ért.

Nem úgy, mint a Fat Phoenix produkciója, mely után állva tapsolt Tóth Gabi és Geszti Péter is. Az Erdész Tamás-Gáspár Gergely formáció lendületes produkciója mind a négy mentor tetszését elnyerte, így ők tovább bizonyíthatnak az X-Faktorban.

Akárcsak Batánovics Lili, aki produkciójával szintén lenyűgözte a mentorokat. Így a Whitney Houston szám előadását követően a mentorok négy igennel jutatták tovább a bajai énekesnőt.

Ehhez hasonló sikerélményt egyáltalán nem élhetett át Dr. Sárkány Gergely, akit édesanyja kísért el a válogatásra. A fiatal jogász bár reménykedett a továbbjutásban, elmondása szerint „túl magas volt a mikrofon hangja" és ez is hozzájárult ahhoz, hogy produkciója elutasítást váltson ki a mentorokból. Magas hangok ide vagy oda, Gergely produkciója egyáltalán nem nyerte az ítészek tetszését, akik eltanácsolták az énekesi pályától a magabiztos jogászt.

Azonban ezen az estén nem ő volt az egyetlen, akire határozott nemmel szavaztak a mentorok. Krautheim Norbert, Tóth Viktor, Takács Roland és a Párduc lányok is szerencsét próbáltak már korábban az X-Faktorban. Azonban ahogy akkor, úgy most sem sikerült elnyerniük a mentorok tetszését, akik idén is nemmel szavaztak mindegyikőjük előadását követően.

Ezen az estén nemcsak megmosolyogtató pillanatokban volt része a mentoroknak, de a kellemes meglepetésekből is kijutott. Majoros Tünde Zsuzsanna egy általa készített sárkányjelmezben lépett színpadra, hogy még inkább magára vonja a mentorok figyelmét. Terve célt ért és mivel a produkciója is figyelemre méltó volt, négy igennel juttatták tovább a mentorok.

Hasonlóan sikeres estét zárt Tóth Marcell és az MDC nevű formáció is. Így mind a fiatal énekes, mind a zenekar tovább bizonyíthat a Táborban.

Nem volt teljesen zökkenőmentes Karsai Kata továbbjutása, akit nem akárki kísért el a megmérettetésre. Kedvese ugyanis Erdész Tamás, a Fat Phoenix formáció énekese, aki nem sokkal Kata előtt lépett színpadra. Így Tamás már továbbjutóként kísérte szerelmét az X-Faktor színpadáig. A produkciót követően Alföldi Róbert nem rejtette véka alá elégedetlenségét, miszerint az énekes túl bizonytalan volt. Ám Kata végül Alfölditől és a többi mentortól is megkapta a továbbjutást jelentő igent.

Az este egyik legnagyobb meglepetése Szabó Ádám színpadra lépése volt. A korábban a Csillag Születikben ismertté vált harmonikás ezúttal csak kabalának hozta magával imádott hangszerét. Csupán hangjára és énektudására számíthatott ezen az estén, mely lenyűgözte a mentorokat. Így Szabó Ádám is tovább bizonyíthat az X-Faktorban.

Jövő héten (szombaton és vasárnap) 20:00-kor a válogatások sorával folytatódik az X-Faktor, mely után az RTL II-n a kulisszák mögé is bepillanthatnak a nézők az After X-ben.

 

Forrás: RTL Klub/HÍR PORT24
Fotó: RTL Klub

 

2013-09-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite