2018. november 17., szombat - Hortenzia, Gergő
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarjáni óvodát szépítettek a Tesco önkéntesei

Salgótarjáni óvodát szépítettek a Tesco önkéntesei


A salgótarjáni Tesco áruház munkatársaiból álló önkéntes csapat április 23-án, hétfőn lefestette és rendbe hozta a Szivárvány Tagóvoda kapuját, kerítését, az udvaron lévő játékokat és padokat. Ezzel idén is csatlakoztak a vállalat országos önkéntes programjához, melynek célja, hogy az egyes helyi közösségek támogatásában, a fenntartható, élhető környezet kialakításában a Tesco ilyen módon is részt vegyen.

tesco_salgotarjan_onkentesseg

A Tesco vállalati felelősségvállalásának fő célkitűzése az értékteremtés: értéket teremteni a közösségek számára, az ott élők igényeinek meghallgatásával és bevonásával.

Az áruházlánc több mint 210 áruházával és 22 000 munkatársával szorosan kapcsolódik a helyi közösségekhez, ennek megfelelően az országos önkéntességi program a vállalati felelősségvállalás fontos részét képezi a Tescónál. A program célja, hogy az egyes közösségekben élő emberekkel együtt, az általuk megfogalmazott szükségletek figyelembe vételével, maradandó, értékes segítséget nyújtson a helyi közösségeknek.

2011-ben a vállalat több száz munkatársa több mint 2500 munkaórát töltött el önkéntes munkával. Több tucat hazai település épülete és közterülete szépült és újult meg a Tesco önkéntes csapatoknak köszönhetően.

 

tesco_salgotarjan_onkentesseg001

Salgótarján már 2011-ben is bekapcsolódott az önkéntes programba. A tavalyi évben az önkéntesek a helyi idősek otthonában segítettek. Idén a salgótarjáni áruház 12 önkéntese nem csupán a Tesco csapatépítő kezdeményezését fogadta örömmel, de az is lelkesítette őket, hogy munkájukkal ismét segíthetik városukat. Április 23-án, hétfőn a salgótarjáni Szivárvány Tagóvoda kapuját, kerítését, az udvaron lévő játékokat és padokat újították fel, festették le. Az áruház önkéntesei a jövőben is folytatni kívánják az önkéntes munkát.

„Salgótarjáni kollégáimmal együtt örülünk, hogy segíthettünk és tehettünk azért, hogy szebbé váljon az óvoda. Továbbra is célunk, hogy olyan önkéntes programokat valósítsunk meg, amelyek valódi segítséget nyújtanak a közösségeknek, amelyeknek mi is tagjai vagyunk. Szeretnénk élő, tartalmas kapcsolatokat kialakítani, együtt épülni és építeni. Ezért is folytatjuk tovább az elkezdett munkát, a jövőben további településekre terjesztjük ki önkéntes programunkat" - mondta el Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.

 

HÍR PORT24

2012-04-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite