2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarjáni sorozatbetörők rendőrkézen

Salgótarjáni sorozatbetörők rendőrkézen

A megalapozott gyanú szerint több salgótarjáni lakást is feltört a két férfi.

bilincs


A cikkhez kapcsolódó videó:

A rendőrség ügyeletére 2016. november 11-én az éjszakai órákban tettek bejelentést, miszerint az egyik salgótarjáni társasház lakásába ismeretlen elkövetők betörtek és onnan ékszert és készpénzt tulajdonítottak el.

A széleskörű nyomozás eredményeképp a rendőrök beazonosították és 2017. május 3-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 47 éves D. Attilát és a 34 éves K. Józsefet. A nyomozás adatai alapján a két férfi 2016. november 9. és november 11. között az egyik salgótarjáni társasház lakásába a zár megrongálását követően bementek és onnan nagyobb összegű készpénzt, bizsu és arany ékszereket tulajdonítottak el.

A két férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2016. decemberében további két salgótarjáni lakásba tört be, illetve egy harmadik ingatlan zárját rongálta meg. D. Attila és társa az egyik lakásból nagyobb összegű készpénzt tulajdonított el, míg a másik salgótarjáni ingatlanban kutatást végeztek, de onnan nem tulajdonítottak el semmit. A harmadik esetben a gyanúsítottak a lakásba nem tudtak bejutni, így a helyszínről távoztak.

A főkapitányság épületébe előállított D. Attilát és K. Józsefet a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A két férfi ellen két rendbeli lopás bűntett és két rendbeli lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 


Forrás: Police.hu



2017-05-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite