2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján - Mobiltelefont raboltak az utcán

Salgótarján - Mobiltelefont raboltak az utcán

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 22 éves férfit és a fiatalkorú társát.

rendorsegegy

A rendőrség ügyeletére 2017. június 6-án 23 óra 50 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy férfit kiraboltak Salgótarjánban.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak pár perccel a bejelentést megelőzően, az egyik belvárosi szórakozóhely előtti területen telefonja átadására szólítottak fel egy férfit és megfenyegették. A 22 éves gyanúsított, valamint fiatalkorú társa ezután több alkalommal, ököllel megütötte és megrúgta a sértettet, majd elvették a telefonját. A bántalmazott férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A széleskörű adatgyűjtés, és a térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján a nyomozók rövid időn belül beazonosították, és 2017. június 7-én a kora reggeli órákban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 22 éves salgótarjáni férfit és a fiatalkorú társát. A rendőrök a férfit és a fiatalkorút a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették őket, továbbá a napokban előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A nyomozók az eltulajdonított mobiltelefont felkutatták, lefoglalták és a sértett részére visszaadták.

 

Forrás: Police.hu2017-06-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite