2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján: Óvodapedagógusok évindító értekezlete a városházán

Salgótarján: Óvodapedagógusok évindító értekezlete a városházán

2015. szeptember 8-án a városháza Förster Kálmán termében tartotta a 2015-16-os nevelési évet indító értekezletét a Salgótarjáni Összevont Óvoda.

ovonok

Közel 120-an gyűltek össze a szakmai rendezvényen, melynek résztvevőit - Dániel Zoltán és Fekete Zsolt alpolgármesterek jelenlétében - Dóra Ottó polgármester köszöntötte. A városvezető méltatta az óvodapedagógusok áldozatos munkáját, és hangsúlyozta: az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a város tagóvodáira. Mint mondta: a Salgótarján rendelkezésére álló uniós források feltételrendszerének nyilvánosságra hozása után a következő évben szeretnének felújításokat, korszerűsítéseket elvégezni az intézményekben, az eszközparkok bővítésével pedig még komfortosabbá kívánják tenni a tagóvodákat.

A városvezető arról is tájékoztatta a jelenlévőket, hogy minden kósza híresztelés ellenére az önkormányzat nem tervez változtatást a salgótarjáni óvodai rendszerben. Bár az még nem ismert, hogy a kormány az óvodai nevelést beintegrálja-e az állami rendszerbe, de ez sem az óvodapedagógusok, sem a gyermekek helyzetét nem befolyásolná Salgótarjánban.

A polgármester köszöntője után a rendezvény szakmai munkával folytatódott. Andóné Angyal Mária vezető óvónő bevezető szavait követően munkavédelmi oktatásra került sor, majd az értekezlet részeként a résztvevők tájékoztatót hallgattak meg a nevelési év feladatairól és megtárgyalták annak munkatervét. Ezt követően megválasztották a munkaközösségek vezetőit, végezetül pedig óvodai elismerések átadására került sor.

Forrás: Salgotarjan.hu/NOGRAD24

 

 

2015-09-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite