2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarjánról közölt képet az MSNBC

Salgótarjánról közölt képet az MSNBC


Leginkább a Magyarországon forgató Jolie-Pitt színész házaspár gyerekeinek Halloween-ünnepléséről számolnak a külföldi lapok Magyarországról szóló hírei. A mindenszentek napi megemlékezésekről az MSNBC egy Salgótarjánban készült fotót közöl.

salgotarjani temeto


A Magyarországról szóló külföldi hírek közül a legtöbb azzal foglalkozik, hogy a Magyarországon forgató színész házaspár, Angelina Jolie és Brad Pitt és gyerekeik mivel töltötték a Halloweent. A US Magazine cikke beszámol arról, hogy a gyerekek az iskolában töklámpást készítettek, otthon pedig jelmezekbe öltöztek, bár nem tarthattak az osztálytársaikkal, akik jelmezben járták Budapest utcáit.


A Prague Post nevű prágai angol nyelvű lap a 2011-es magyar EU-elnökséget is érinti a cikkében. A lap szerint érdekes fejleménynek számít Martonyi János magyar külügyminiszter nyilatkozata, amely szerint Magyarország "egyértelműen és határozottan" támogatja Törökország EU-csatlakozását. A török főtárgyaló válaszul az uniós tagországok között az egyik legszorosabb szövetségesének nevezte Magyarországot. Közben egyre biztosabbnak tűnik, hogy Horvátország csatlakozása 2011 végére tolódik, vagyis kicsúszik a magyar elnökség idejéből - írja a lap.


Az MSNBC amerikai csatorna fotóblogja mindenszentek napjáról készült fotósorozatában spanyol és magyar temetőben készült képeket tesz közzé - a magyarországi fotók egy salgótarjáni temetőben készültek.

 


Forrás: MSNBC/MTI/origo/HÍR PORT24
Fotó: MSNBC

2010-11-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite