2019. június 25., kedd - Vilmos
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján - Talicskával hordta el az értékeket a betörő

Salgótarján - Talicskával hordta el az értékeket a betörő


Egy bútorbolt egyik alkalmazottja tett bejelentést a Salgótarjáni Rendőrkapitányság ügyeletére 2013. március 21-én 08 óra 38 perckor, mert az egyik raktárba ismeretlen személy betört és onnan különböző értékeket tulajdonított el.

rendorsegot

A rendőrök a nyomozás adatai alapján, rövid időn belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 44 éves salgótarjáni férfi gyanúsítható megalapozottan.

A rendelkezésre álló adatok szerint a bútorbolt tulajdonosától egy vállalkozó bérelte a raktárépületet, melyet ritkán ellenőriztek. Ennek ajtaját a személy 2013. február 5-ét követő időszakban befeszítette, majd onnan egy talicskával kb. 200 pár sportcipőt, egyéb sportruházatot, farmernadrágot, téli kabátokat, televíziókészülékeket és egyéb háztartási porcelán és elektronikai használati eszközöket hordott lakására. Az így eltulajdonított tárgyak értéke meghaladja az egy millió forintot.

A rendőrök a gyanúsított lakóhelyén megtartott házkutatás során az eltulajdonított tárgyakat megtalálták és lefoglalták, így a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a sértettnek okozott kár megtérült.

A férfit a hatóság tagjai elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ellene nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette miatt folyik eljárás. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte.

 

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2013-03-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite