2019. június 24., hétfő - Iván
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján városa teljes mellszélességgel áll egy jó ügy mellett

Salgótarján városa teljes mellszélességgel áll egy jó ügy mellett


Nem áprilisi tréfa volt a 'Zene a Gyermekekért' elnevezésű jótékonysági kezdeményezés sajtóeseménye, melyre április 1-én került sor a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központban.

zeneagyermekekert_logo


Az esemény apropóját egy karitatív jellegű rendezvény adta, amely április 15-én kerül megrendezésre a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban. A nagyszabású élő koncert hangulatáról a TNT együttes, DJ Dominique és DJ Dóczi Pisti gondoskodnak, akik este 8 órától egészen hajnalig szolgáltatják majd a jobbnál jobb zenéket a bulizni vágyó közönségnek, a jegyeladásból származó bevétel egy része pedig tárgyi adományok formájában a salgótarjáni gyermek- és lakásotthonok kis lakóinak életét teszi majd szebbé.


Mivel egy civil kezdeményezés első állomásáról van szó, melynek további sikere és jövője is nagyban múlik azon, hogy a közönség és a város hogyan fogadják a segítő szándékkal vezérelt koncertsorozatot, Salgótarján frissen megválasztott polgármestere, Fekete Zsolt, valamint a két alpolgármester, Huszár Máté és Dániel Zoltán is azonnal a szervezők mellé állt, és elsőként vásároltak a korlátozott számban rendelkezésre álló VIP jegyekből, ezzel is támogatva a rendezvényt. A helyi sajtó is kitüntetett figyelemmel kíséri a 'Zene a Gyermekekért' célkitűzését, amely már most, az első koncert előtt is kiemelt médiavisszhangot kapott. Lakatos Béla, a koncertsorozat szervezője és megálmodója elmondta, hogy személyes indíttatás vezérelte, amikor tető alá hozta az első koncertet pont Salgótarjánban, hiszen nyílt titok, hogy mennyire hátrányos helyzetben van a város és egész Nógrád megye, amikor a leginkább nélkülöző és támogatásra szoruló gyermekek ellátásról van szó.

tnt


'Én is egy gyermekotthonban nőttem fel, igaz, Budapesten, így szerencsésnek mondhatom magam, hiszen remek tanáraim és nevelőim voltak és a fővárosban sokkal több lehetőség állt a rendelkezésünkre, mint akár Nógrádban, akár az ország más, elszigeteltebb részein. A vidéki lakás- és gyermekotthonok támogatásával az a célom, hogy az itt nevelkedő gyermekek, tekintet nélkül származásukra, szintén részesülhessenek abban a támogatásban, amelyet én kaptam nevelőimtől és a gyermekotthontól. Minden évben szeretnék kiválasztani egy-egy várost, ahol az állami gondozásban nevelkedő gyerekeket szeretném segíteni az általam szervezett koncertek bevételének egy részével, amit tárgyi adományok formájában fogunk eljuttatni hozzájuk, egy nagyszabású, év végi rendezvény alkalmával.'


Ön is segíteni szeretne? Nincs más dolga, mint eljönni az április 15-i TNT koncertre a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokba és egy jót bulizni, hiszen minél többen leszünk, annál több adomány fog eljutni év végén a rászoruló gyerekekhez. Kedvcsinálóként annyit már elárulhatunk, hogy ősszel Demjén Ferenc és a Neoton Família is ellátogat majd egy-egy koncert erejéig Salgótarjánba, de remélhetőleg a segítő szándékú koncertsorozat és karitatív megmozdulás bejárja majd az országot.

tnt_djdom_salgotarjan


Jegyek az alábbi árakon és helyszíneken vásárolhatók:
- Early Bird (csak 200 db, kizárólag online): 2000 Ft
- Elővételben a koncertet megelőző napig, online, vagy személyesen (csak 300 db): 2500 Ft
- A koncert napjáig, elővételben: 3000 Ft
- A koncert napján a helyszínen: 3500 Ft
- VIP jegy, korlátozott számban, a színpad előtt elkerített hellyel, korlátlan étel és ital fogyasztással: 7900 Ft
Szívesen vesszük cégek, egyesületek, magánszemélyek jelentkezését szponzorként: vásároljon alkalmazottainak juttatásként, bónuszként belépőjegyet a rendezvényre, így duplán segít!


Jegyvásárlás:
http://www.jegy.hu/program/tnt-koncert-show-67009
http://broadway.hu/tnt-koncert-show-salgotarjan
http://www.koncert.hu/koncert/tnt-koncert-show-aprilis15-19060
http://www.jegycenter.hu/
Személyesen: Salgótarján, Városi Sportcsarnok (csak a koncert napján!)
Salgótarján, József Attila Művelődési Ház (elővételben)

 

Forrás: Media Noise - Endresz Erika/NÓGRÁD24

2016-04-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite