2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján - Verekedés a bevásárló központban

Garázdák rendőrkézen


Két férfi verekedett egy salgótarjáni bevásárló központban; egy férfi az utcán parkoló gépkocsit ütötte és rúgta.

rendorsegharom

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 34 éves balassagyarmati és egy 31 éves ipolyszögi férfi ellen.

Az egyik országos áruházlánc salgótarjáni üzletének biztonsági szolgálata tett bejelentést 2014. március 29-én a délutáni órákban a rendőrség ügyeletére, miszerint két férfi az áruházban verekszik. A helyszínre érkező rendőrök a 34 éves és 31 éves férfit elfogták. A jelenlegi adatok szerint a bejelentést megelőzően a gyanúsítottak az áruház eladó terében hangoskodtak, kölcsönösen szidalmazták és lökdösték egymást. A bántalmazás következtében sérülést egyikőjük sem szenvedett. A két férfit a rendőrkapitányságra történő előállításukat követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 54 éves salgótarjáni férfi ellen. A beszerzett adatok szerint gyanúsított 2014. március 29-én 18 óra 50 perc körüli időben egy Salgótarjánban,az utcán parkoló személygépkocsi motorháztetejét egy alkalommal, ököllel megütötte, majd a lökhárítójába rúgott. A gyanúsítottat a rendőrök a helyszín közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-03-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite