2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
ItthonSchiffer: a választás tétje megszabadulni negyedszázad politikai elitjétől

Schiffer: a választás tétje megszabadulni negyedszázad politikai elitjétől


A 2014-es parlamenti választás tétje az LMP és az egész ország számára az: meg tudjuk-e őrizni a reményt arra, hogy a magyar emberek megszabaduljanak az elmúlt negyedszázad politikai elitjétől - jelentette ki Schiffer András szerdai jelöltbemutató sajtótájékoztatóján Egerben.

Schiffer András001


Az ellenzéki párt társelnöke elmondta, hogy az LMP szerdán Egerben kezdte meg a 2014-es országgyűlési választásokon induló jelöltjeinek bemutatását. Várhatóan december végéig meg fogják nevezni a párt mind a 106 egyéni indulóját - tette hozzá. Schiffer András úgy fogalmazott, pártja a garancia arra, hogy fennmaradjon a remény 2014 után is arra, lehet Magyarországon "politikát csinálni" a nagytőke, az oligarchák ellenében is, lehet a különböző gazdasági érdekcsoportok ellenében vagy éppen az ő megregulázásukkal kormányozni az országot.


Ezért is fontos, hogy az LMP megerősödő parlamenti pártként jusson túl a parlamenti választáson - mondta. Hangsúlyozta: szemben az MSZP és a Fidesz gyakorlatával, nézetük szerint az egyéni választókerületi képviselő elsősorban nem "kijáró ember", hanem az a feladata, hogy a helyi polgárokkal időről időre megtanácskozza, mi folyik a törvényhozásban.


Az LMP az egri választókerületben Csarnó Ákos közigazgatási szakembert, az egri képviselő-testület tagját, a gyöngyösiben Lukács Zoltán,ügyvédet, önkormányzati szakértőt, a hatvaniban pedig Tóth Norbert biogazdálkodót, pénzügyi tanácsadót indítja.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2013-12-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite