2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
ItthonSegíti az érettségi felkészülést a Diákhitel Központ

Segíti az érettségi felkészülést a Diákhitel Központ


Tovább bővítette innovatív oktatási segédletét a Diákhitel Központ: a történelem érettségi tételek mellett az idén irodalom tantárgyból kerültek fel új tartalmak a fiatalok által látogatott közösségi médiafelületre.

érettségi

A központ MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a végzős középiskolásokat megcélzó applikáció a játékos formában történő tanulást erősíti, négy héten át kínál hasznos időtöltést a felhasználóknak.

A Diákhitel Központ innovatív oktatási segédlete színvonalasan kidolgozott irodalmi érettségi tételekkel és hozzájuk kapcsolódó kreatív tartalmakkal teszi érthetőbbé és színesebbé a lexikális tudásanyagot. Heti öt kidolgozott magyar és/vagy világirodalom tétellel találkozhatnak a diákok, elsajátításukról heti ellenőrző kérdéssor kitöltésével kaphatnak visszacsatolást.

Az egyes fordulókban részt vevő játékosok hetente nyereményekkel is gazdagodhatnak.

Az évről évre bővülő segédlet érettségi tudásbázisként is szolgál a középiskolásoknak, ugyanis az irodalom tételekkel párhuzamosan a tavaly kidolgozott harminc történelem tétel is elérhető. A felhasználói statisztikák azt mutatják, hogy az alkalmazás elérte célcsoportját: az oktatási segédletet aktívan használók száma tavaly meghaladta a háromezret, 70 százalékuk érettségiző és a felsőoktatásba frissen belépő diák volt.

Az alkalmazás a https://www.facebook.com/diakhitel/app_767513053259582 oldalon érhető el.


Forrás: MTI/ Nógrád24

 

 

2014-04-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite