2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSegíts a Nógrádi Vadasparknak

Segíts a Nógrádi Vadasparknak


2013. szeptember 7. Jótékonysági Árverés és egész napos családi program a Nógrádi Vadaspark munkájának segítésére!

bambi

Ha megérint, hogy személyesen segíthetsz, a világhírű magyar vadállomány egy érintetlen természeti helyszínen megmaradt részét, megőrizni a gyerekeinknek...

Ha még nem látták a gyerkőceid a szarvasokat, egyéb vad és háziállatokat közelről... vagy még sosem etették őket...

Ha olyan családi programra vágysz, ahol vidám bohóc is szórakoztatja a kicsiket, rajzol velük, gyöngyöt fűz, együtt utánozzák az állatok hangját vagy elkapja a csúszda alján a kacagó picurikat ... :)

Ha szeretnél meghallgatni egy-egy előadást a ma emberét érintő egyéni, lelki, pénzügyi, önkeresési, kérdésekről - a problémákból kilábaláshoz segítő előadóktól, akkor nézd meg kikre számíthatsz:

Jön Balogh Béla,(aki az új könyvét is dedikálja) és az Aranykor csodájáról beszél. Ott lesz, Szűcs Lászlóasztrológus-asztrozófus, és Iván Erika, akikkel a kapcsolatainkat vehetjük górcső alá- a csillagok, a lélek és a kommunikáció tükrében. Meghívtuk, Koródi Sándort, hogy meséljen arról hogyan befolyásoljuk az érzelmi állapotunkat :) Imrich Zoltánpedig, egy lélekemelő csodás meditációra tanít minket. ...és velünk lesz, Barta Szabolcs is, aki az anyagi világ nehézségeinek megoldásait tárja elénk...egy élhetőbb világról, az értékeink elcseréléséről, az összefogásról, az igazságosabb jövő megteremtéséről beszél...

A nap fénypontja a Jótékonysági ÁRVERÉS :) Itt értékes szolgáltatásokra, tárgyakra licitálhatsz, mellyel változásokat indíthatsz be a testi - lelki - fizikai világban, a saját életed újra indításában :) Az Árverés összes bevétele a Vadaspark további munkáját segíti!

Például, a Segíts Te Is Velünk weboldal felajánlása 2 db kalendárium, melyet a filmben szereplő hírességek erre az alkalomra dedikáltak, hogy minél nagyobb értéket képviseljen az ÁRVERÉSEN.

http://www.youtube.com/watch?v=h-CHYcDKVvs&feature=youtu.be

A többi izgalmas felajánlást itt találod:http://segitsteisvelunk.hu/felajanlasok/

Összefoglalva: ez egy csodás felemelő nap lesz, vásárral, büfével, ebéd lehetőséggel, előadásokkal, gyerekprogrammal, egy nem mindennapi árveréssel, amely összehozza a családokat, kellemes változatosságot nyújt gyerekeknek és felnőtteknek is, úgy, hogy minden jelenlévő kikapcsolódás közben, segítő kezét nyújtja a Vadasparknak!

Bővebb információ, program, térkép, jegyrendelés itt: http://segitsteisvelunk.hu/jegyrendeles/


Forrás: HÍR PORT24

 

2013-08-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite