2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
ItthonSelmeczi: meg kell akadályozni a Gyurcsány-korszak visszatérését

Selmeczi: meg kell akadályozni a Gyurcsány-korszak visszatérését


Fontos megakadályozni a Gyurcsány-korszak visszatérését - reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének szavaira szombaton.

Selmeczi Gabriella003


Gyurcsány Ferenc pártja kongresszusán azt mondta: tudomásul kell venni, hogy az ország problémáira nem csak egyféle válasz létezik, hidakat kell teremteni a köztársaságpárti, jobboldali demokraták felé, ellenkező esetben nem lesz nyugodt építkezés, a magyarok "egymást fogják ölni még évtizedekig".


Selmeczi Gabriella közleményében úgy fogalmazott: "a gyurcsányi lázálmoknak (...) a magyarok 2010-es nagy összefogása egyszer és mindenkorra véget vetett".


Hozzátette: a nemzeti együttműködés rendszere stabilitást hozott Magyarországnak, 2012 pedig már a konszolidáció éve. "Zavart és káoszt kelteni, a nemzet vagyonát rabolni, politikai gyűlöletet kelteni itt nem lehet többé, ezért fontos, hogy a Gyurcsány-korszak visszatérését megakadályozzuk" - fogalmazott Selmeczi Gabriella.

 

A választók ma már nem kíváncsiak az MSZP álláspontjára


A választók ma már nem kíváncsiak az MSZP álláspontjára - reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a szocialista Simon Gábor szombati sajtótájékoztatóján elhangzottakra. A szóvivő közleményében úgy fogalmazott: "Mélységesen egyetértünk Simon Gábor kijelentésével: a választók ma már egyáltalán nem kíváncsiak az MSZP álláspontjára".


Simon Gábor, az MSZP választmányi elnöke az általa vezetett testület szombati zárt ülését követő sajtótájékoztatóján egyebek mellett azt mondta: el kell érniük, hogy a választók ismét kíváncsiak legyenek álláspontjukra, ehhez pedig világos választási lehetőségeket kell kínálniuk.


Az LMP saját belső problémáival van elfoglalva


Az LMP nem az emberek érdekét nézi, hanem saját belső problémáival van elfoglalva - reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az LMP kongresszusán elhangzottakra szombaton. A szóvivő közleményében azt írta: az LMP nem találja helyét a magyar társadalomban és a közéletben, "tisztségviselői kicsinyes módon pozíciókon marakodnak". "Egy ilyen párt ellenzéki munkáját, megszólalásait nehéz komolyan venni, mert magukkal sincsenek tisztában" - áll a szóvivő közleményében.


Szombaton kezdődött az LMP kétnapos kongresszusa, amelynek során a résztvevők egyebek mellett az új frakcióvezető személyéről és a párt szövetségesi politikájáról, a párt szervezetfejlesztéséről is döntenek. Karácsony Gergely, az LMP frakcióvezető-helyettese szombaton úgy fogalmazott: a változások során rendezik belső konfliktusaikat, és megerősítik a belső szolidaritást, ami hatékonyabbá teszi a pártot.


Selmeczi Gabriella közleményét azzal zárta, hogy nem véletlenül bízták az emberek "egy olyan politikai erőre Magyarország gondjainak megoldását, amely a nemzeti összefogás jegyében ma egyedüliként képes arra, hogy stabil, kiszámítható, biztonságos jövőt garantáljon az országnak".


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-01-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite