2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
Választás 2010Seres: a CM nem a pénzért akar a parlamentbe jutni

Seres: a CM nem a pénzért akar a parlamentbe jutni


Seres MáriaA Civil Mozgalom elnöke elmondta, hogy mivel nincs pénzük, nem reklámkampányokkal népszerűsítik magukat, hanem tettekkel kell bizonyítaniuk. A Civil Mozgalom (CM) elnöke szerint pártjának ki kell törnie a névtelenségből, mert úgy tűnik, az országos lista nem elég ahhoz, hogy az emberek megismerjék őket. Seres Mária közlése szerint pártja civil kontrollt gyakorolna az Országgyűlésben és van olyan jelöltjük, aki egyéni mandátumot szerezhet.

Seres Mária kedden sajtótájékoztatón azt mondta: mivel nincs pénzük, nem reklámkampányokkal népszerűsítik magukat, hanem tettekkel kell bizonyítaniuk. Ilyen volt az, hogy a Civil Mozgalom országos listát állít - hangsúlyozta.

Elmondta azt is, hogy a CM nem a pénzért, hatalomért akar a parlamentbe jutni, bár ezt senki nem hiszi el. Leszögezte, civil kontrollt akarnak az Országgyűlésben megvalósítani, ellenőrizni szeretnék a politikusokat, "amit 20 éve nem tesz meg senki".

Az emberekhez úgy tudnak eljutni - ismertette kampánystratégiájuk részleteit -, hogy nyílt sajtótájékoztatókat, köztéri fórumokat szerveznek, mert ezt engedhetik meg maguknak. "A pénznek ára van" - mondta Seres Mária, megjegyezve, hogy a pénztelenségből próbálnak előnyt kovácsolni.

Szerinte körzetenként háromezer embert kell megszólaltatni abban a kilenc megyében, ahol tudtak listát állítani, akkor elérhető az 5 százalék. Seres Mária úgy értékeli, olyan jelöltjeik is lesznek, akik a második fordulóban megszerezhetik az egyéni mandátumot.

2010-03-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite