2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
Választás 2010Seres: nincsenek offshore céges vállalkozók sorainkban

Seres: nincsenek offshore céges vállalkozók sorainkban


Seres MáriaNem tartja irreálisnak a Civil Mozgalom elnöke, hogy bejussanak a parlamentbe. Seres Mária ismét cáfolta, hogy ajánlószelvényeket fogadott volna el egy romaszervezettől. Azt állítja: sem médiasztárok, sem offshore céges vállalkozók nincsenek a soraikban. Nem egyszemélyes vállalkozás a Civil Mozgalom, nagyon sok jelölttel indultunk a választáson - jelentette ki Seres Mária a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában.


A képviselői költségtérítés ügyében tartott aláírásgyűjtés sikeres volt, hiszen több mint 600 ezren csatlakoztak, ezután már nem lehetett abbahagyni - mondta Seres annak kapcsán, miért maradt politikai pályán.


Seres szólt arról is, hogy a választásokon az 5 százalék elérését reálisnak tartja, ha választókerületenként 3 ezer embert meg tudnak szólítani. Szerinte ma Magyarországon be vannak betonozva a politikusok. Magyarország következmények és a felelősség nélküli ország. Ezért támogatják a politikusok visszahívhatóságát és a kétéves ciklusokat - tette hozzá a Civil Mozgalom elnöke.


Ismét cáfolta, hogy Szajkó Bélától, a Megújult Magyarországi roma Összefogás Párt elnökétől ajánlószelvényeket kapott volna. Azt mondta: sem Szajkóval, sem munkatársaival nem találkozott soha.
A civilségre büszkék vagyunk, sem médiasztárok, sem offshore céges vállalkozók nincsenek a sorainkban - szögezte le Seres Mária.

2010-03-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite