2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeShowműsort forgattak Hollókőn, már vetítik az epizódokat

Showműsort forgattak Hollókőn, már vetítik az epizódokat


Egy nemrégiben indult, nemzetközi televíziócsatorna spártai feladatokkal tűztelt showműsorát forgatták tavaly nyár végén Hollókőn és környékén, egy hónapon keresztül. Az epizódok ezekben a hetekben kerülnek műsorra -adta hírül a radiofocus.hu

Hollókő01

A showműsorban tizenkét versenyző mérte össze erejét és ügyességét a legkülönbözőbb feladatok során - tudtuk meg Kelecsényi Pétertől, a Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától. A csatorna egy magyar érdekeltségű, Kelet-Közép-Európában aktív produkciós irodát bízott meg a megfelelő helyszín kiválasztásával.

A több fordulós válogatás eredményeképpen Hollókő adhatott otthont az egy hónapos forgatásnak. A holland televíziós csapat a világörökségi falu mellett forgatott többek között a Szécsény melletti Robinson-szigeteken is. A műsor készítéséhez szükséges eszközöket és alapanyagokat (amit lehetett) helyből szerezték be, illetve több környékbeli segítőt is foglalkoztattak a forgatás ideje alatt - emelte ki Kelecsényi Péter.

Az ügyvezető elmondta azt is, hogy jól vizsgázott a helyszín és a hollókői turisztikai szakmai stáb is. Ezt támasztja alá az is, hogy a helyszín kiválasztását végző iroda a jövőben is szándékozik ilyen és hasonló produkciókat Hollókőre hozni. A SpartanX showműsor epizódjait a www.insight.tv honlapon lehet megtekinteni.

 

Forrás: radiofocus.hu/NOGRAD242016-01-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite