2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
BulvárSikeresen mutatkozott be az RTL Klub két új műsora

Sikeresen mutatkozott be az RTL Klub két új műsora


Nagy sikerrel nyitott a Házasodna a gazda párkereső műsor és A kód című új vetélkedő az RTL Klubon.

hazasodikagazda

Óriási várakozás előzte meg a Házasodna a gazda című párkereső műsort, amelyben vidéki gazdák városi nők körében keresik az igazit, a nagy szerelmet. A június végi, gazdákat bemutató adást az AGB Nielsen adatai szerint a teljes lakosság körében többen nézték, mint ugyanazon a hétvégén, vasárnap, a közszolgálati csatornán közvetített futball-Európa-bajnokság döntőjét. A nyáron több ezer hölgy jelentkezett arra a nyolc gazdára, akiket a műsor készítői kiválasztottak, de végül csak négyen kerültek be az adásba. Az a négy független férfi - Szilveszter gazda, András gazda, Bence gazda és Tomi gazda -, aki a legtöbb hölgy szívet megdobogtatta.

Az első adást, október 31-én a 18-49 éves korosztályban 449802-en nézték (27,9% SHR), míg a teljes lakosságban 1 219629 nézőt tartott a képernyő előtt. Az e heti adásra - amelynek Lilu a házigazdája - még többen voltak kíváncsiak, hiszen a 18-49 éves korosztályban 450006 néző (28,4% SHR), a teljes lakosságban pedig 1271157 néző kísérte figyelemmel a műsort.

akod

Sikerének titka abban is rejlik, hogy a Házasodna a gazda az egyéni sorsokra, emberi kapcsolatokra összpontosít, miközben bemutatja a vidék természeti szépségeit és báját.

Ugyancsak sikerrel nyitott az új vetélkedő, A kód Sebestyén Balázzsal. A tudáson, jó memórián, bizalmon és taktikai érzéken alapuló játék mind az öt adásának nézőszáma a 18-49-es korosztályban meghaladta a félmilliós, a teljes lakosság körében megközelítette a másfél milliós nézőszámot, és stabilan tartja átlagosan 33 százalék feletti közönségarányát a kereskedelmileg kiemelt 18-49 éves korcsoportban.

 

Forrás: RTL Klub/HÍR PORT24

 

2012-11-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite