2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
BulvárSírva vált el Liptai és Gesztesi

Sírva vált el Liptai és Gesztesi


LiptaiBúcsú, könny, ölelés - mint egy szappanoperában, amelyben maguk is szerepet játszanak. Ám ez a valós élet volt, drámai pillanatokkal: tegnap hivatalosan is elvált egymástól Liptai Claudia (37) és Gesztesi Károly (47), miután kimondta házasságuk végét a II-III. kerületi bíróság.


A pár külön érkezett a tárgyalásra, a TV2 műsorvezetője ügyvédje már várta, a színész egyedül ment a bíró elé. Mindketten megadták a módját a válópernek, elegáns öltözetben jelentek meg, de arcukon látszott a feszültség.
Pedig tudták, hogy eljön ez a nap, mindenben megegyeztek már korábban, nem vitatkoztak anyagiakon, mint ahogy abban sem, hogy közös kislányuk, Panka az édesanyjánál marad, apukája pedig akkor láthatja, amikor akarja. A végső szó kimondása mégis mindkettőjüket felkavarta, hivatalosan is lezárult egy korszak az életükben.
A bíróság épületéből mosolyogva léptek ki, Claudia belekarolt volt urába, de amikor a búcsúzásra került sor, Gesztesi Károly lelkileg teljesen megtört. Amikor ügyvédeiktől elköszöntek, s végre kettesben maradtak, a mosoly tovatűnt arcukról. Zavartan, szótlanul álltak az utca közepén, mint két szerelmes tinédzser. Végül Károlyból kitört a feszültség, az elfojtott bánat, szinte kapaszkodott Clau¬diába, miközben percekig rázta a zokogás. Az utolsó ölelése láthatóan sokkolóan hatott a színészre, vélhetően ekkor tudatosult benne, hogy elvesztette élete szerelmét.
A színésznő is nyelte a könnyeit, bár igyekezett erősnek látszani, s nyugtatóan simogatta volt párja vállára hajtott fejét. Gesztesi végül lecsillapodott, összeszedte magát.
Pedig milyen szépen kezdődött: 2001-ben, egy színdarabjának próbáin estek szerelembe, csak úgy izzott körülöttük a levegő, s bár sok ellendrukker akadt, egyre jobban elmélyült szerelmük. Claudia 2005- ben terhes lett, minden tökéletesnek látszott, és amikor párja egy hét végén a legnagyobb titokban elvette, a gyönyörű színésznő repesett a boldogságtól. Aztán megszületett kislányuk, Panka, és teljes lett a televíziós élete.
Később azonban Claudia egyre nehezebben viselte, hogy férje volt feleségével egy telken laknak, és másik volt feleségével is úgy járnak egymás lakásába, mintha otthon lennének. A boldog anyuka többször felcsattant a furcsa élethelyzet miatt, megsűrűsödtek a veszekedések, ajtócsapkodások, Károly többször el is költözött, de végül mindig visszament szerelméhez. Aztán a műsorvezető mondta ki: itt a vége, el akar válni.
- Karcsi egy törzsvezető, aki azt akarta, hogy mindenki lakjon együtt, a volt feleségek és az összes gyereke, ami lényegében a válásunk egyik oka volt - mondta tavaly októberben Claudia. - Amikor ő eljött a legutóbbi élettársától, ez még egy nem lezárt történet volt. Sokáig küzdöttem, az utolsó pillanatig nem fogtam fel, hogy a vége felé haladunk. De azután már nem gondolkodtam sokáig...
A TV2 sztárja beadta a válókeresetet, s ma már Daróczi Dávid oldalán él, láthatóan kivirult, a színész viszont nehezen emésztette meg kapcsolatuk kudarcát.
Pszichológusunk, Rusz Edit szerint benne volt a kapcsolatukban a szakítás, mert Clau¬dia királynő típus, aki hosszú távon nem tűri, ha nem csak ő van párja életében. - Amikor még friss volt a kapcsolatuk, Claudia azt mondta a volt feleségekkel kapcsolatban, hogy ez mind intelligencia kérdése. Később jöttek a durva játszmák közöttük, végül a színésznő döntött. Gesztesi viszont most fogta fel, hogy élete szerelmét veszítette el, ő lelkileg ebbe bele fog halni - véle¬kedett.

2010-03-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite