2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
ItthonSMS-ben búcsúzott Daróczi. Készült a halálra?

SMS-ben búcsúzott Daróczi. Készült a halálra?


Daróczi Dávid03Húsvét vasárnap este a TV2 Naplójának kamerái előtt üzlettársa és barátja, Batiz András Daróczi Dávidról emlékezett. Az egykori tévés szomorú belenyugvással summázta: "Jocit - ahogy ők szólították Dávidot - legyőzték a démonai".


Eltökélt, határozott, elszánt, következetes emberként ismerte meg Batiz András Daróczi Dávidot - "ilyen volt az életében, és a halálában is" - mondta. Batiz leszögezte, kollégája döntésének okairól nem szeretne találgatásokba bocsátkozni, hiszen "ami történt, megtörtént, nem lehet rajta változtatni", és hozzátette, azt szeretné, ha az emberek úgy emlékeznének Daróczira, amilyen az életében volt.


Batiz AndrásBatiz András arról beszélt, hogy mindenkinek vannak démonai. Vannak, akik kisebb, és vannak, akik "nagyobb" démonokkal küzdenek. Most, ezekkel a démonokkal szemben Daróczi Dávid alulmaradt. Az egykori televíziós szerint elképzelhető, hogy Daróczi nem egy meggondolatlan pillanatában választotta a halált. Batiz elmesélte, hogy a kedden, kislánya világra jövetelének alkalmából rendezett családi ünnepségen sem vett részt Dávid, csupán egy sms-t küldött az újszülött gyermekének, amelyben az élet szépségeiről írt. Az üzenet akár búcsúnak is felfogható, ám akkor erre senki sem gondolt, de a néhány sor a tragédia megtörténtével új értelmet nyert. Batiz megosztotta a nézőkkel, hogy Daróczi korábban a papi pályát fontolgatta, éppen ezért úgy véli, nem véletlen, hogy nagypénteken vetett véget életének.

2010-04-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite