2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSok baleset történt Nógrád megyében

Sok baleset történt Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd0725

Fotó: police.hu


A 22-es számú főúton Őrhalom irányából Balassagyarmat felé közlekedett 2017. július 24-én 8 óra 40 perckor egy nő személygépkocsijával, amikor - eddig tisztázatlan körülmények között - lehaladt az úttestről. A gépjármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.


Egy férfi haladt személygépkocsijával a 2108-as számú úton, Magyarnándor és Becske közötti útszakaszon 11 óra körül, amikor a jobbra ívelő útkanyarulatban a jármű a menetirány szerinti jobb oldali padkára sodródott, majd a betonozott árokba hajtott. A baleset következtében a sofőr könnyű sérülést szenvedett, utasa nem sérült meg.


Frontálisan ütközött egy tehergépjármű és egy személygépkocsi 13 óra 15 perc körül a 12122 számú úton. Egy tehergépjármű Diósjenő irányába közlekedett, amikor átsodródott a menetirány szerinti bal forgalmi sávba és összeütközött a Diósjenő irányából közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében a személygépkocsit vezető férfi könnyebb sérülést szenvedett.


Egy férfi közlekedett 16 óra körül személygépkocsival Pásztó irányából Mátraszentimre irányába a 2408-as számú úton, amikor a járművel áttért a menetirány szerinti bal oldalra és egy családi ház kerítésének ütközött. A baleset következtében a jármű vezetője és utasa is megsérült.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek körülményeit vizsgálja. Az elmúlt 24 órában a rendőrök, Nógrád megye területén további egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek.

 

Forrás: POLICE

2017-07-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite