2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSok baleset történt Nógrád megye útjain

Sok baleset történt Nógrád megye útjain


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd0901

Fotó: police.hu


Egy 28 éves férfi közlekedett személygépkocsijával a 22-es számú főúton 2017. augusztus 31-én a délutáni órákban Endrefalva felől Szécsény irányába. Közlekedése során a Ludányhalászi kereszteződéshez közeledve egy balra ívelő útkanyarulatban gépjárműjével az úttestről lesodródott és egy fának ütközött, majd az úttestre visszacsapódva az autója a tetejére borulva állt meg. A férfi a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

balesetnograd0901_1

Fotó: police.hu


Egy 33 éves férfi közlekedett személygépkocsijával 2017. augusztus 31-én 5 óra 55 perckor Galgaguta irányából Acsa irányába. Haladása során a gépjármű elé egy őz ugrott, melyet az autó elütött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, az autóban anyagi kár keletkezett.
A megye területén az elmúlt 24 órában további egy személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.


Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék, a közlekedési szabályok be nem tartása súlyos következményekkel járhat!


Forrás: POLICE

2017-09-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite