2019. április 23., kedd - Béla
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSok baleset történt Nógrád megye útjain

Sok baleset történt Nógrád megye útjain


Az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és további négy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd0915_1

Fotó: police.hu


Egy férfi közlekedett a 22-es számú főúton, Ipolyszög belterületén 2017. szeptember 14-én 5 óra 36 perc körül személygépkocsijával, amikor az autóbuszmegállóból lelépő és az úttesten áthaladó nőt járművével elütötte. A baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.


Balassagyarmaton, az egyik körforgalom előtt 8 óra körül közlekedett egy menetrendszerinti autóbusszal annak vezetője, amikor forgalmi okból fékezésre kényszerült. Ennek következtében egy buszon utazó nő a fejét beütötte, majd a padlóra esett. A balesetben az utas könnyű sérülést szenvedett.


Egy személygépkocsival haladt 20 óra 10 perc körül egy férfi Rimóc irányából Szécsény irányába. A sofőr egy lejtős jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, a járművével lehaladt a bal oldali útpadkára, a vízelvezető árokba, majd visszatérve az úttestre a tetejére dőlve állt meg. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

balesetnograd0915

Fotó: police.hu


A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja. Az elmúlt 24 órában a személyi sérüléssel járó baleseteken kívül további négy anyagi káros baleset jutott a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.


Forrás: POLICE

2017-09-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite